Meer werkplezier, minder stress

Wil jij ook weer kunnen genieten van je gezin en je vrienden?

Wil jij meer balans in je leven?

Wil jij meer energie?

Waarom ga je daar niet voor?


Soms blijkt de kleinste stap
de eerste in de richting van grote verandering te zijn...

Neem contact met mij op via onderstaand formulier

Contact me via telefoon of social media

info@rientjesadvies.nl
facebook.com/RientjesTrainingCoachingAdvies
Wendy Rientjes
linkedIn

Mooie ontwikkelingen

Hallo Wendy,

Je hebt ons team gecoacht. Alle medewerkers uit het team en ik zijn onder de indruk van jouw manier van coaching. Er is nu een goede sfeer in het team, veel openheid en er wordt weer gelachen…. Dank je wel.

Manager Thuiszorg

Het komt goed. Vanuit dat vertrouwen leef ik en werk ik.

Wendy Rientjes

“Een echt oprecht gesprek van mens tot mens! Dat is wat je met Wendy krijgt.

Ze heeft mij ondersteund in mijn re-integratie als teamleider.

Ze dringt snel door tot de kern. Ze is op een invoelende manier direct in haar feedback. Ze geeft je een eerlijke spiegel en helpt om te begrijpen wat er gebeurt. Ik ben onder de indruk van de manier waarop zij de modellen die ze gebruikt heel eenvoudig weet uit te leggen.

Een topper om mee in gesprek te gaan!”

Teamleider Achmea

Door de Training van “Hoofd naar Hart” ben ik relaxter geworden. Ik kan negatieve dingen veel gemakkelijker relativeren, waardoor ik rustiger ben geworden. Mijn gedachten bepalen mijn gevoel, daar ben ik me echt bewust van geworden door de training. Wendy is empatisch en wekt vertrouwen. Ze is duidelijk en ervaren. Ik geef deze training een 9!

Jacqueline

Bij Wendy heb ik veel zelfvertrouwen gekregen. Ik was zeker niet onzeker, maar zij liet mij inzien dat mijn kwaliteiten niet vanzelfsprekend waren, dat het echt heel bijzonder was. Dit zag ik daarvoor zelf niet. Hoewel ik in totaal ongeveer 4 keer bij haar ben geweest en we mailcontact hebben gehouden, heeft ze mij heel erg geholpen en grote stappen laten maken in mijn leven.

Emma van Vliet

“Wendy heeft mij aan het denken gezet. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat vind ik echt leuk om te doen (hobby’s), wat zoek je in een baan. Met behulp van een opdracht heb ik een overzichtelijke mindmap gemaakt. Dit heeft mij heel erg geholpen. Aan de hand van de mindmap had ik concreet voor ogen wat ik wil. In mijn geval ‘wat is mijn droombaan?’. Op deze manier had ik een concreet doel (letterlijk) voor ogen. Waardoor ik zelf gericht actie kon uitzetten en toe kon werken naar het vinden van de juiste baan”.

Netty van Vliet

“Toen ik het coachtraject met Wendy startte had ik geen idee dat het me zoveel zou brengen. Ik merkte dat ik graag een stap wilde zetten in mijn carrière, maar ik kon het niet waarmaken. Dat frustreerde mij, met als gevolg dat ik steeds meer ontevreden raakte in mijn werk. Bij Wendy leerde ik dat mijn onzekerheid me in de weg stond. Ik heb bij Wendy geleerd waar het vandaan kwam, maar vooral hoe ik er mee om kon gaan. Met behulp van praktijkopdrachten kon ik oefenen en mijn grenzen verleggen. Hierdoor werd ik steeds zelfverzekerder en bewust van mijn eigen kwaliteiten”.

Jack Haayer

Vijf stappen naar jouw succes

Neem contact op


Je kunt een afspraak aanvragen via het contactformulier of door telefonisch contact met me op te nemen. In een telefoongesprek kan ik alvast je vraag verhelderen en inschatten of je bij mij op het juiste adres bent, zo kunnen we eventuele teleurstellingen voorkomen.

Intake gesprek


In het eerste gesprek onderzoeken we samen je wens, je doel of je droom. Daarbij onderzoeken we welke belemmeringen of welke uitdagingen deze droom of je wensen in de weg staan. In dit gesprek kun je mij vertellen wat je nodig hebt en ik kan jou vertellen op welke manier ik je daar het beste bij kan ondersteunen.

Start met een helder plan


Met een helder plan gaan we met jouw vragen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, problemen in en rond het werk of juist preventief aan de slag om je sterker te maken in het uitzetten van een eigen koers. In het plan bespreken we vooraf het aantal gesprekken en de werkwijze.

Aan de slag!


We volgen ons plan, met gesprekken, eventueel met huiswerkoefeningen. Tussentijds zullen we de voortgang evalueren. Uiteraard alles gericht op de gewenste resultaten, omdat ik geen dingen wil doen die niets opleveren.

Afronding en Evaluatie


Wanneer we ons plan hebben volbracht evalueren we de resultaten en beoordelen we samen of de gewenste doelen zijn bereikt. Indien nodig kan je werkgever of de opdrachtgever hierin worden betrokken. Uiteraard nooit zonder jouw toestemming of bijzijn.

Meer werkplezier, minder stress