Over mij

Wendy Rientjes

Trainer | Coach | Procesbegeleider

Het komt goed! Zo sta ik in het leven en vanuit dat vertrouwen werk ik.

Ik geloof in de kracht van ieder mens. Iedereen heeft een vuurtje die hij/zij kan laten branden. Soms, als het vuur gedoofd is, heb je hulp van “buiten” nodig. Ik ben in staat om in een vertrouwde omgeving je te leren, te laten weten en te laten begrijpen hoe je “het vuur” weer kan laten oplaaien.

Ik geloof dat iedereen invloed kan hebben op eigen stressfactor en beleving van positieve energiebronnen door zelfzorg, mentaal en fysiek in balans te zijn. Maar ik gun de mensen ook dit inzicht, zodat ze kunnen groeien tot de mensen wie ze echt zijn.

Bij mij geen lange wachtlijsten, maar snel toegang tot team professionals. Geen lange trajecten, maar duidelijke programma’s op maat..

Ik geloof dat de sleutel voor positieve organisatie uitkomsten altijd in de mensen zit.

Gezonde medewerkers. Gezonde organisatie.

DOWNLOAD CV

Hallo Wendy,

Je hebt ons team gecoacht. Alle medewerkers uit het team en ik zijn onder de indruk van jouw manier van coaching. Er is nu een goede sfeer in het team, veel openheid en er wordt weer gelachen…. Dank je wel.

Manager Thuiszorg

Mijn inspiratie

Mijn hart ligt bij de zorg. Bij de patiënten en de cliënten.

Maar ook bij de mensen die willen genezen, opereren, verplegen, laten bewegen, verzorgen met de roomservice, bloed onderzoeken en zo kan ik wel even doorgaan. Ik heb het natuurlijk over de zorgprofessionals. Want wist u dat het voor kan komen dat er bij een hartkatheterisatie wel 99 professionals aan iemands bed verschijnen?

In een omgeving waar iedereen hard werkt om de beste zorg te leveren is werkstress aan de orde van de dag. Wat je ook doet of waar je dat ook doet. Ik ben geïnspireerd geraakt door de makers van dit filmpje Braun en Kramer, omdat ik geloof dat…   People are key. Always. Never forget.

Video Presentation